fbpx

Online Schilderlessen Academie

Zelf muurschilderingen maken, onder begeleiding van de expert.

Online Schilderles Academie

Maak nu jouw eigen muurschildering...In de Online Schilderles Academie vind je inspiratie voor (nieuwe) muurschilderingen, krijg je uitleg en leer je welke materialen je het beste kunt gebruiken. Allemaal door de #1 expert in het maken van muurschilderingen, Tanja Papez.

Honderden projecten heeft Tanja al geschilderd, van kinderkamers tot sportscholen, van ziekenhuizen tot garages en schuttingen. Met een steiger, ladder of trapje gaat Tanja aan de slag om van een saaie muur een prachtig kunstwerk te maken. En nu kan jij dit zelf thuis ook. Een selectie van de mooiste schilderingen staan in de academie. Regelmatig komen er nieuwe schilderingen bij en jij hebt daar toegang toe!

Voor €249,- ontvang je:

Volledige toegang

Bibliotheek aan video's en inspiratie

Instructie video's van verschillende schilderingen

Uitleg over materialen, handige tip's & trick's

Regelmatig nieuwe toevoegingen

Én de opnames van gave workshops

Zee en duinen

Wat kan je verwachten?

Een bibliotheek met inspiratie en video's.

Je krijgt toegang tot alle Schilderlessen en Lessenseries. Maar ook tot de inspiratiebibliotheek, waar ik allerlei prachtige schilderingen in heb gezet. Uitleg geef ik in instructievideo's, zodat jij mij stap voor stap kunt volgen.

Vol inspiratie (2)

Is het mogelijk om zelf zulke mooie muurschilderingen te maken?

Ja, natuurlijk! Doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef. Als beginnende schilder heb je veel aan de instructievideo's die bij de schilderingen zitten. Door de heldere uitleg, kan jij stap voor stap de schilderingen zelf maken. Voor de gevorderden zit er genoeg beeldmateriaal in de Academie om zichzelf te blijven uitdagen.

Stap in de wereld van muurschilderingen en laat je inspireren.

Kinderkamer, huiskamer, sportschool, muur, schutting.. binnen of buiten, maakt niet uit!

Tanja Papez, heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het schilderen. Haar mooie, grote projecten zijn een hit op Insta en Facebook. Prachtige schilderijen op de meest uiteenlopende achtergronden. Of het nou in een kinderkamer is, een ziekenhuismuur of een schutting buiten in de tuin. 

Er zijn weinig plekken waar Tanja haar kunsten nog niet heeft laten zien. De favorieten van Tanja zijn de dieren. Maar ook voor een mooi landschap zal zij niet haar kwasten neerleggen. Omdat er zoveel mensen zijn die graag ook de kunst van het muurschilderen willen leren, heeft Tanja haar kennis beschikbaar gesteld in de vorm van een Online Schilderles Academie. Je krijgt hierin volledige toegang om alle video's te kunnen zien, uit te proberen en volledig geïnspireerd te raken. Boek daarnaast een Coaching on the Job call van 30 minuten in en heb de expert binnen handbereik om je dringende vragen beantwoord te krijgen.

Greep uit de inhoud van de academie

thumbnail_IMG_1909

Schilderlessen

Korte schilderingen voor op de muur of voor op je canvas. Met uitleg over techniek en materialen.

_DSC8776

Lessenseries

Grotere schilderingen voor op de muur of op je canvas. De lessenseries bestaan uit meerdere video's per onderdeel, met uitleg over techniek en materialen.

Zee en duinen

Inspiratie

Video's van gemaakte projecten, timelaps en shortvideo. Krijg jouw inspiratie van deze bibliotheek aan video en foto.

_DSC8997

Coaching on te Job

Stel al je vragen in een 1 op 1 Coaching call. Via telefoon of videobellen. 30 minuten onder begeleiding van de expert.

RT_Logo-RGB_Logo Payoff-Kleur-wit

Wil jij inspiratie per mail ontvangen?

Als je inschrijft op mijn muurinspiratiemailing zal je tweewekelijks een mail ontvangen met de leukste projecten die ik heb gedaan en het verhaal er achter.

Copyright

Geen van deze visuals mogen zonder toestemming worden gebruikt.

© 2020 Tanja Papez

 

Scroll naar top