fbpx

Online Schilderlessen

Heb jij altijd al eens willen schilderen, tegelijk met de expert? Momenteel zijn alle workshops online te volgen, live met Tanja. Bekijk snel wanneer de volgende gepland is.

Eerstvolgende workshop

Online Workshop - De Schotse Hooglander

Nieuwe datum: 10 juli 2021

Wil je deze schildering in een live - online - workshop maken? Dat kan!

Voor wie: Beginners & Gevorderden

Exclusief: Materialen. Je krijgt vooraf een lijst van wat je nodig hebt.

Voorwerk: Voor deze schildering is voorwerk nodig.

Workshop prijs: €47,-

Wat zeggen deelnemers over de Online Workshops?

"Wauw Tanja! Ik wist echt niet dat ik het in me had. Ik ben zo blij met de schildering die ik in jouw online workshop heb gemaakt. Hij heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen. Door jouw duidelijke uitleg en geduld heb ik mezelf echt overtroffen! Ik had nog nooit geschilderd, ik vond het ook wel een beetje spannend, maar het resultaat is echt prachtig en ik heb echt al veel complimenten gehad. Zonder jou was ik hier nooit aan begonnen. Complimenten aan jou. Heel erg bedankt! Groetjes, Sabine"

"Top. Goede uitleg erg erg leerzaam!"

Marja

"Geweldig. Fijne, rustige en vooral heldere uitleg"

Ingrid

"Ik heb de online schilderles als teamdag cadeau gedaan aan mijn teamleden. Het was een groot succes! De voorbereiding alleen al was heel erg prettig. Tanja heeft alles van voor tot achter geregeld. Ik heb mooie pakketjes gekregen die ik naar mijn teamleden heb kunnen sturen. Hierin zaten alle benodigdheden voor de schilderles. Het was geweldig om zo samen bezig te zijn met teambuilding. Het team was erg enthausiast en er zijn hele mooie schilderingen gemaakt. Echt een aanrader en eens anders dan anders!"

Patricia

"Ik vind het elke keer weer heel verrassend wat er uiteindelijk op het canvas staat"

Gratia

Is jouw workshop nog niet gepland? Houdt de mailing, socials en website in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de eerstvolgende mogelijkheid om mee te doen. Krijg je nog geen nieuwsbrief? Schrijf je dan snel in en ontvang regelmatig nieuwe updates in  je mailbox.

Academie

Wil jij meer inspiratie en alle tijd hebben om verschillende technieken onder de knie te krijgen? Dan is de Academie misschien wel wat voor jou. Je krijgt toegang tot een volledige bibliotheek aan lessen en lessenseries. Bekijk de video's op je eigen tempo. Schilder mee met Tanja, alsof zij naast je zit en maak de mooiste schilderingen op doek of op de muur.

Online Schilderles Academie

  • Volledige toegang tot de database
  • Gedetailleerde instructie video's met materiaal uitleg
  • Bibliotheek van inspiratie
Scroll naar top